BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ İLE
YOLLAR GÜVENDE

Modern çağın gereksinimi olarak, tarımda makineleşme ve teknoloji kullanımında gözle görülür bir artış olmasına rağmen, ne yazık ki çiftçilerimiz, teknolojiyi bilinçli kullanmak konusunda hala sıkıntı yaşamaktadır. Tarımda mekanizasyonun baş aktörü olan traktör ile çalışma kurallarını ailelerinden ya da çevrelerinden öğrenen traktör kullanıcıları, kulaktan dolma bilgilerle traktör sürmekte, gerekli oranda bilinçlenememektedir.

İşte tam da bu sebeple, çiftçilerimize ve tüm traktör kullanıcılarına Güvenli Sürüş Bilinci aşılamak amacıyla, herkes için güvenli alanlar oluşturmayı hedeflediğimiz “Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım” hareketiyle, sizlerle buluşuyoruz.

Güvenli Traktör Sürüş Eğitimi Tanıtım Filmimiz

Eğitime Kayıt Ol Formu

Yaşadığın ilde ya da ilçede gerçekleşecek eğitimlerden haberdar olmak için formu doldur; “Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım” hareketine katıl, geleceğini güvenceye al!

Fabrika Ziyareti Talep Formu

"Önce kalite, önce güvenlik" sloganıyla üretim yapılan TürkTraktör fabrikasında bir gezintiye ne dersin? Güvenliğe verdiğimiz önemi yakından görebilir, bir traktörün nasıl üretildiğini öğrenebilirsin!